fbpx

Strengere Corona maatregelen

Koop jij al traprenovatie in bij de vakhandel die gespecialiseerd is in traprenovatie?

Nieuwe corona maatregelen

Wij zijn nog open

Gisteren hebben we met elkaar gehoord dat Nederland tot 19 januari in een strenge lockdown gaat. Vele winkels, showrooms en bedrijven moeten sluiten.

Tredova blijft geopend

Gelukkig mag het werk bij de klant nog steeds doorgaan en mogen wij als groothandel open blijven, al is het nog voor een week dit jaar.

Bestellingen

Er veranderd niets in de mogelijkheden tot bestellen. Let wel op dat de laatste bestelmogelijkheid van dit jaar morgen 16 december 16.00 uur is. Op dit moment verwachten wij in het nieuwe jaar nog geen problemen met het leveren van alle producten. Mocht daar in de tussentijd nog verandering in komen houden we je op de hoogte.

Trainingen

Alle trainingen en cursussen tot 19 januari zijn opgeschort. De deelnemers van de training krijgen bericht met een vervangende datum.

Veilig werken

Om te zorgen dat iedereen veilig kan werken hebben we een paar tips:

  • Heb voor de afspraak eerst telefonisch of via de mail contact of er klachten binnen het huishouden zijn.
  • Was goed je handen of ontsmet ze met desinfecterende gels voor binnenkomst.
  • Schud geen handen.
  • Blijf zelf thuis indien je klachten hebt.
  • Maak afspraken over de afstand zodat je 1,5 meter afstand kan bewaren. Bijvoorbeeld als de trap in de gang is dat de tussendeur gesloten is en de klant op de deur klopt als hij in de gang moet wezen.
  • Raak geen onnodige oppervlaktes aan en was regelmatig de handen.

We wensen je veel succes de komende 5 weken onder deze strengere regels en hopen elkaar weer in goede gezondheid volgend jaar te treffen.