fbpx

Onze traprenovatie HPL collectie

Onze kwalitatieve alles kunner

Een trap wordt vaak gezien als een hulpmiddel om van beneden naar boven te komen, maar dit prachtige meubelstuk kan een ware eyecatcher zijn. Heb jij al de traprenovatie laminaat opties gezien voor jouw klanten?

Ruim aanbod overzettreden laminaat

Tredova is een traprenovatie leverancier met een uitgebreid assortiment aan overzettreden laminaat.

Ons HPL laminaat is een allrounder die ervoor kan zorgen dat de trap een waar meesterwerk wordt. Onze collectie traprenovatie laminaat HPL is verkrijgbaar in 21 kleuren. Naast de beschikbare 21 kleuren voor de overzettreden zijn er ook 6 stootbord en wangbekleding opties beschikbaar. Zo zijn er eindeloze traprenovatie combinaties mogelijk.

Binnen traprenovatie HPL zijn er overzettreden, stootborden, wangbekleding, open trap rondom en bijpassende vloeren beschikbaar. Ook te combineren met Led verlichting en andere accessoires.

Binnen de traprenovatie laminaat hebben wij ook nog onze Budgetline. Deze lijn heeft 14 verschillende kleuren in zijn collectie.

Een dichte traprenovatie met laminaat overzettreden

Onze overzettreden laminaat zijn:

Designs

21 kleuren voor de overzettreden en 6 opties voor de stootborden en wangen.

Opties

Dichte trap renoveren
Open trap rondom
Wangen beschikbaar
Bijpassende vloer beschikbaar

Eigenschappen

Slijtvast: AC4
Antislip: R9
Brandvertragend
Overzettreden: 335/700 x 900/1200/1350/1500/* x 63 mm
Stootbord: 200/400 x 900/1200/1350/1500/* x 10 mm
*overige maten in overleg.

De mogelijkheden binnen traprenovatie laminaat:

HPL laminaat geeft een traprenovatie waar de klant nog jaren plezier van heeft.

Dichte traprenovatie laminaat

Binnen de traprenovatie zijn verschillende onderdelen mogelijk. traprenovatie laminaat maakt het mogelijk dat de trap na de renovatie nog jaren mooi blijft. Dit vanwege de hoge kwaliteit van de overzettreden. De overzettreden zijn beschikbaar in 21 verschillende designs die te combineren zijn met 6 verschillende stootbord opties. Verder zijn er ook afwerkmogelijkheden voor bloktredens en overgangsprofielen voor de vloer. Welke combinatie maak jij vandaag?

Een open trap is ook rondom te bekleden met laminaat traprenovatie.

Open traprenovatie laminaat

Open trappen zijn een kunst op zich om te renoveren. Voor de open traprenovatie laminaat zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo is het mogelijk om een open trap rondom te bekleden hierdoor loopt het decor mooi door. Ook is het mogelijk om de onderplaten een contrasterende kleur te geven. Verder bied HPL traprenovatie verschillende kappen om de achterkant van de treden netjes af te werken.

Led verlichting kan een trap helemaal af maken.

Wangen en Led verlichting trap

Naast de treden en stootborden bied traprenovatie laminaat nog meer opties. Zo kunnen de wangen ook bekleed worden met de decors. Om de wangen netjes af te werken zijn er ook verschillende kappen beschikbaar. Mocht je nog hulp nodig hebben bij de montage van de wangen kan je kijken bij onze trainingen. Led verlichting is de perfecte aanvulling bij een traprenovatie. De lampen zijn beschikbaar in warm en koud wit licht. Ook zijn er bijpassende onderlatten beschikbaar waar de led verlichting zo in klikt.

HPL overzettreden laminaat decoren

Stootborden & wangen