fbpx

Traprenovatie inkopen of verkopen via jouw showroom

Een trap wordt vaak gezien als een hulpmiddel om van beneden naar boven te komen, maar dit prachtige meubelstuk kan een ware eyecatcher zijn. De vraag naar traprenovatie neemt steeds meer toe en traprenovatie inkopen wordt nu nog makkelijker.

Complete design traprenovatie

Wij zijn Tredova de trappen groothandel van Nederland. Met een ruim assortiment aan kleuren en producten zoals overzettreden pvc, laminaat of hout. Hierdoor kunnen wij bijna iedere trap in Nederland opnieuw designen. Wat dacht u van een traprenovatie open trap, het opnieuw designen van wangen en verschillende accessoires. Zo kunt u uw klanten alles wat er mogelijk is binnen traprenovatie aanbieden.

Wilt u meer weten wat er mogelijk is op gebied van traprenovatie inkopen of wilt u zelf een meubel in uw showroom. Lees dan snel verder naar de mogelijkheden.

Showroom oplossingen en traprenovatie inkoop mogelijkheden voor winkels en showrooms

Ondersteuning

VERKOOPPERSONEEL ONDERSTEUNING

Om u volledig te ondersteunen binnen de traprenovatie bieden wij naast een verkoopmeubel ook een ondersteunende training aan voor het personeel. Tijdens onze training komen wij graag naar uw showroom of bent u welkom bij ons trainingscentrum. Binnen de verkooptraining vertellen wij alles over de producten, hun verschillende kwaliteitseigenschappen en veel voorkomende vragen. Verder geven wij alle handvatten die nodig zijn om traprenovatie inkoop en verkoop te laten slagen. Mochten er na de training nog vragen zijn van u of uw personeel staan wij altijd voor u klaar.

TRAPRENOVATIE MONTAGE

Heeft u al een montage service en kunnen uw monteurs al volledige traprenovatie dan kunt u direct beginnen. Toch kan soms net dat kleine beetje extra kennis welkom zijn, dan is uw monteur welkom in ons opleidingscentrum. Mocht hij de kennis missen kunt u altijd bij onze traprenovatie opleidingen kijken. Mocht u geen monteurs in dienst hebben bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze montage service. Voor onze service maakt het niet uit over het PVC overzettreden zijn, trapbekleding hout of juist een traprenovatie open trap is. Wij zorgen voor de traprenovatie montage en u voor de facturatie en mooie foto’s.

De mogelijkheden binnen traprenovatie

Een dichte traprenovatie met laminaat overzettreden

HPL & DPL LAMINAAT

Binnen de traprenovatie laminaat overzettreden hebben wij 2 kwaliteitssoorten: Hoogwaardig HPL laminaat en zogenoemde Budgetline in CPL laminaat. De HPL overzettreden zijn voorzien van een hoogwaardig antislip legering, maar Budgetline maakt de traprenovatie net zo interessant voor de portemonnee. Er zijn 21 kleuren in HPL en 14 kleuren in Budgetline.

Ambra PVC overzettreden zonder neus profiel

PVC OVERZETTREDEN

Onze PVC overzettreden hebben een unieke omgevouwen neus zodat er niet meer gewerkt word met aluminium profielen. Daarnaast hebben de PVC  overzettreden een voelbaar structuur wat een bijzonder effect geeft. Beschikbaar in 12 kleuren moderne en tijdsloze kleuren.

Houten overzettreden geven een traprenovatie een uniek uiterlijk

HOUT OVERZETTREDEN

Voor de trapbekleding hout adviseren wij de duoplank overzettreden. De treden zijn beschikbaar met of zonder in gefreesde anti-slipstrip.  Binnen de kleuroliën zijn ruim 70 kleuren beschikbaar en Tredova beschikt over een unieke lijn in afwerkingen in de trapbekleding hout. Trapbekleding hout geeft een sfeer die HPL en PVC overzettreden niet kunnen geven.

HPL laminaat overzettreden zijn een perfecte oplossing voor design trappen

DICHTE TRAPRENOVATIE

Binnen de traprenovatie zijn verschillende onderdelen mogelijk. Hierin maakt het niet uit of u kiest voor de HPL of PVC overzettreden. Binnen een dichte trap renoveren wij standaard de treden, stootborden en plaatsen wij altijd een onderlat. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de zijkanten, spil van de trap te renoveren of verlichting te plaatsen. Alles om een trap een waar meesterwerk te maken.

Een open trap kan ook met traprenovatie aangepakt worden.

TRAPRENOVATIE OPEN TRAP

Binnen de traprenovatie zijn verschillende onderdelen mogelijk. Hierin maakt het niet uit of u kiest voor de HPL of PVC overzettreden. Binnen een dichte trap is het renoveren wij standaard de treden, stootborden en plaatsen wij altijd een onderlat. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de zijkanten, spil van de trap of verlichting te plaatsen. Alles om een trap een waar meesterwerk te maken.

Led verlichting kan een trap helemaal af maken.

TRAPRENOVATIE ACCESSOIRES

Naast dat de treden en stootborden te bekleden zijn is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de wangen van de trap te bekleden. Verder is het mogelijk om verlichting aan te brengen in de wangen maar ook onder de treden. De verlichting is te koppelen aan een bewegingssensor of afstandsbediening. Hierdoor loopt uw klant nooit meer in het donker van de trap af. Verder is het mogelijk om tijdens een traprenovatie open trap de trap ook dicht te zetten zodat deze transformeert naar een dichte trap.

Bekijk hier onze volledige collectie kleuren

Traprenovatie mogelijkheden in de winkel

Een voorbeeld van ons showroom display met sfeerimpressie.

SHOWROOM DISPLAY

Het display bestaat uit een demotrap met een impressie beeld. Verder bevat het meubel ruimte voor verschillende collecties overzettreden. Wij adviseren om minimaal 30 kleuren en verschillende lijnen op te nemen in uw winkel. Zo krijgt u de meeste kans om de juiste traprenovatie te verkopen.

Wij zien namelijk een verschillende vraag in markt. Zo zijn klanten opzoek naar verschillende materialen zoals bijvoorbeeld een trapbekleding hout of juist een traprenovatie open trap in laminaat.

DESIGN TRAPRENOVATIE INKOPEN

Naast de ondersteuning die wij als trappen groothandel bieden hebben wij een uniek dealer programma voor uw traprenovatie inkopen. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor u als dealer.

OVER TREDOVA

Tredova is een trappen groothandel die gespecialiseerd is in traprenovatie. In ons opleidingscentrum kunnen wij personeel bijscholen maar ook opleiden tot traprenovatie specialist.

Verder leveren wij alles omtrent HPL, PVC of houten overzettreden. Binnen de trapbekleding hout hebben we ook verschillende oliën en anti-slip strips. Ook hebben we alles op het gebied voor een traprenovatie open trap of verschillende accessoires.

Wij zijn niet zomaar een trappen groothandel waar u traprenovatie inkopen kunt doen, maar wij helpen u graag verder.

Wilt u graag weten hoe het showroom display bij u in de winkel staat. Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden om dealer te worden vul dan het onderstaande formulier in.