fbpx

Wij ondersteunen jouw traprenovatie bedrijf

Naast dat Tredova haar klanten levert en traint zijn wij ook in staat om je te ondersteunen op verschillende vlakken. Onze ondersteuning reikt van sales en marketing, montage service voor woonwinkels tot volledig bedrijfsadvies voor de starter.

Naast onze ervaring in de traprenovatie hebben wij een aantal partners die ons helpen bij het ondersteunen van onze klanten. Hierdoor weten wij zeker dat wij jou alles kunnen bieden.

Sales en marketing

Tredova heeft alles in huis om jou te helpen met de verkoop van traprenovatie. Wij bieden uitgebreide ondersteuning zodat jij goed voorbereid de verkoop in kan. Dit kan zijn van verkooptechnieken tot uitgebreide product informatie en verkoopkoffers.
Mocht je er tijdens de verkoop niet uit komen kan je ons bellen voor directe ondersteuning.

Daarnaast bied Tredova de optie om je te helpen met je marketing. Doordat wij gespecialiseerd zijn in traprenovatie weten wij als geen ander hoe wij jou daarin kunnen ondersteunen. Zo Kunnen we je helpen met gespecialiseerde advertenties voor je bedrijf of inkooppunten van leads. Door onze unieke samenwerking met een marketing bureau kunnen wij je makkelijk verder helpen met je eigen website, social media en advertenties. Zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken over je volgende verkoop.

Technische ondersteuning

Het kan altijd een keer gebeuren dat je er niet uitkomt op je klus. Door onze jaren lange ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij je altijd verder helpen.

Dit kan zijn van het inmeten van een trap tot het monteren van Led-verlichting. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je opeens langdurig ziek wordt. Wij kunnen binnen ons netwerk bemiddelen voor monteurs zodat je niet totaal alleen staat.

Montage

Je wilt graag traprenovatie verkopen maar je hebt geen monteurs die het voor je kunnen plaatsen? Tredova heeft een uitgebreid netwerk van monteurs. Hierdoor is er vaak wel een match te vinden.

Ook biedt Tredova trainingen aan zodat monteurs in loondienst opgeleid kunnen worden tot gecertificeerde monteurs. Binnen onze vijf daagse training leren ze alle onderdelen die noodzakelijk zijn voor een goede traprenovatie specialist.

Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig kan dit vaak makkelijk opgelost worden. Zo bieden we producten aan waarmee kleine puntschade opgelost kan worden zonder dat de hele trede vervangen hoeft te worden.

Helaas komt het ook soms voor dat je er niet uit komt met een klant. Dit kan zijn doordat de garantie verlopen is of de schade door eigen toedoen is ontstaan. Wij kunnen komen bemiddelen zodat beide partijen tot een goed overeenstemming komen.

Wij leveren traprenovatie overzettreden:

HPL overzettreden collectie zijn een breed assortiment aan kleuren en designs die passen binnen ieder interieur.

LAMINAAT

Tredova levert laminaat overzettreden in DPL en HPL kwaliteit. Zo is er voor ieder budget een oplossing te vinden.

HPL overzettreden collectie

Laminaat overzettreden zijn beschikbaar in verschillende budget klasses

PVC

Tredova levert hoogwaardige PVC overzettreden. Zo heb je geen profiel voor de neus nodig.

Collectie traprenovatie PVC

De sfeer van een hout overzettreden is niet te vergelijken als je kijkt naar laminaat of PVC overzettreden.

HOUT

Tredova kan zowel massieve als duoplank overzettreden leveren. Verder hebben we de kleuroliƫn voor hout.

Hout overzettreden collectie

Op de hoogte blijven van de markt?