fbpx

Onze traprenovatie PVC collectie

Terug van nooit weggeweest

PVC is momenteel de trend in de markt binnen de trappen en vloeren. Of je nu een hout of steen structuur zoekt de structuur van het PVC geeft net dat extra gevoel. 

PVC overzettreden zonder profiel

Ambra PVC heeft overzettreden met een meegebogen neus, dit betekend dat er niet gewerkt hoeft te worden met een profiel. Ook zijn de treden al verlijmd op een drager zodat het PVC altijd strak eruit komt te zien. Ambra is verkrijgbaar in 12 kleuren. De decoren zijn perfect aan te vullen met de 6 verschillende stootbord opties en 2 wang opties.

Ambra PVC heeft binnen zijn collectie overzettreden, stootborden, wangbekleding en bijpassende vloeren zo kan je op verschillende manieren de trap bekleden. Open trappen zijn nog niet mogelijk.

Ambra PVC overzettreden geven de trap een unieke renovatie omdat er niet gewerkt hoeft te worden met profielen.

Ambra PVC is:

Designs

12 kleuren voor de pvc overzettreden
6 opties voor de stootborden.
2 opties voor de wangen

Opties

Dichte trap renoveren
Open trap niet beschikbaar
Wangen beschikbaar
Bijpassende vloer in Click en Dryback

Eigenschappen

Overzettreden: 12 x 600 x 1000/ 1400 mm
Stootbord: 6 x 200 x 1000/1400 mm
Vloer: 0.30 mm of 0.55 mm toplaag
PVC overzettreden hebben een uniek gevoel door hun structuur in de overzettreden.

PVC traprenovatie

De Ambra PVC traprenovatie collectie heeft meegebogen trapneuzen, dit geeft als voordeel dat er niet meer gewerkt hoeft te worden met een profiel. Hierdoor kan je de trap bekleden uit een gedeelte. Naast de overzettreden in 12 verschillende unieke decoren zijn er 6 stootbord opties. Naast het bijpassende decor is het mogelijk om te mixen, zo krijg je ontelbaar verschillende uitvoeringen. Het unieke binnen trapbekleding pvc is de voelbare structuur. Binnen Ambra PVC is er geen volledig systeem om een open trap mee te renoveren. Het is mogelijk om de trapbekleding open trap te doen door conta treden te monteren.

Niets maakt een traprenovatie pas compleet als er een bijpassende vloer bij zit.

Bijpassende vloeren

Een trap is vaak niet compleet zonder een prachtige bijpassende vloer. Naast alles om een trap bekleden te voorzien hebben wij ook de bijpassende vloeren beschikbaar in een click pvc en een dryback.

Ook zijn de vloeren beschikbaar in twee verschillende diktes, namelijk 0,30 en 0,55 mm toplaag.

Ambra PVC overzettreden geven de trap een unieke renovatie omdat er niet gewerkt hoeft te worden met profielen.

Wangen en Led verlichting trap

Naast de treden en stootborden bied trapbekleding PVC nog meer opties. Zo kunnen de wangen ook bekleed worden. Om de wangen netjes af te werken zijn er ook verschillende kappen beschikbaar. Mocht je nog hulp nodig hebben bij de montage van de wangen kan je kijken bij onze traprenovatie trainingen. Led verlichting is de perfecte aanvulling bij een traprenovatie. De lampen zijn beschikbaar in warm en koud wit licht. Alles voor een stralende traprenovatie.

Ambra PVC overzettreden decoren

Stootborden