fbpx

Traprenovatie nieuws en updates

Het nieuwste nieuws

We doen er alles aan om je volledig op de hoogte te houden van al het nieuws binnen Tredova, de markt en verschillende trends. Alles zodat jij goed voorbereid naar je volgende opdracht gaat.

Het einde van het jaar is weer in zicht, net als vorig jaar zullen het we het helaas op een andere manier moeten vieren met elkaar. Tredova gaat weer traditiegetrouw.
Lees meer
Tredova gaat van 6 september tot 19 september met zomersluiting. Wat veranderd er voor jou als klant? Graag verwelkomen we je op 20 september weer op kantoor.
Lees meer
Ondanks de recente berichten dat de hout prijzen zouden dalen weerspiegelt dit niet de situatie in Europa en Nederland. Helaas worden we nog steeds geconfronteerd met stijgende houtprijzen binnen Europa.
Lees meer
Er staan weer verschillende feestdagen voor de deur wat betekend dat we aangepaste openingstijden hebben.
Lees meer
Ondertussen zitten we al weer een jaar in de lockdown met elkaar. Binnen dit jaar is er een hoop gebeurt en veranderd. Na een periode van sluiting mogen we gelukkig.
Lees meer
Momenteel ondervinden we nog steeds leverproblemen op bepaalde producten. Door de aanhoudende drukte binnen de markt zijn er onderandere problemen met bepaalde ruwe producten. Wat helaas resulteert in vertraagde productie.
Lees meer
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en hoe kunnen we die beter inleiden dan met een nieuwe aanvulling op de collectie. Zo komt er een flinke uitbreiding op.
Lees meer
Nederland gaat tot 19 januari in een strenge lockdown, maar wij mogen als groothandel open blijven.
Lees meer
Ook dit jaar gaan we weer met een kerstsluiting. Hou er daarom rekening mee dat de laatste mogelijkheid om te bestellen op woensdag 16 december om 16.00 uur is als.
Lees meer
Er is een update omtrent de kleur Eiken licht gebleekt. Deze kleur zou per 1 januari uit de collectie gaan maar is per direct niet meer beschikbaar.
Lees meer
Helaas zijn er wat leveringsproblemen zijn met bepaalde kleuren laminaat. Hierdoor is de kleur Mustang tot eind januari niet leverbaar. Onze excuses voor het ongemak en we geven zo snel.
Lees meer
Het zijn weer de woonmaanden en dat betekend dat wij ook niet achter kunnen blijven. Daarom komen er drie nieuwe kleuren in het HPL laminaat assortiment. Benieuwd naar de kleuren.
Lees meer
De wintermaanden staan weer om de hoek, wat weer donker en regenachtig weer betekend. Met onze makkelijke plug en play budgetline verlichting steel jij de show bij de klant.
Lees meer
Stootborden en wangen zijn beschikbaar in 6 verschillende opties. Hierdoor kan je bijna eindeloos blijven combineren.
Lees meer
Er is een update omtrent de verlichting. Deze nieuwe verlichting is ook samen te bestellen met voor gefreesde onderlatten. Lees snel verder.
Lees meer
Er is een kleur update voor de HPL laminaat overzettreden. Zo zijn er 3 kleuren uit en weer 3 nieuwe kleuren in het assortiment. Ook hebben we nieuwe stootborden voor.
Lees meer