fbpx

Nieuw jaar nieuwe kleuren

Voor ieder budget een renovatie mogelijkheid

Lancering nieuwe kleuren Budgetline

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en hoe kunnen we die beter inleiden dan met een nieuwe aanvulling op de collectie.

Binnen de Budgetline komt er een flinke uitbreiding aan nieuwe kleuren maar ook aan nieuwe maten en andere producten. Dit alles om ervoor te zorgen dat je nog makkelijker trappen kan restylen naar een waar pronkstuk.

14 nieuwe kleuren
De nieuwe collectie van Budgetline bestaat vanaf heden uit 14 kleuren en 2 stootbord opties. De stootborden zijn beschikbaar in Wit en het decor.

Het mooie aan deze nieuwe kleuren is dat ze niet beschikbaar zijn in de bouwmarkten. Dit geeft voor jou als vakman een voordeel tijdens de verkoop, je klant kan ze nergens anders krijgen.

Nieuwe maat
Daarnaast verwelkomen we een nieuwe maat. Naast de bestaande enkeltrede 100×30 en 130×38 hebben we nu ook een dubbeltrede in het assortiment. De dubbeltrede is 130×61.

Beschikbaarheid
Als het goed is zijn de decoren eind januari op voorraad, maar wij beschikken nu al over de stalensets. Vraag ze snel aan en dan sturen wij ze zo spoedig mogelijk naar je op.

Bestel nu de nieuwe stalen