De aanvulling in jouw showroom

Een trap wordt vaak gezien als een hulpmiddel om van beneden naar boven te komen, maar dit prachtige meubelstuk kan een ware eyecatcher zijn. De vraag naar traprenovatie neemt steeds meer toe. Grijp nu uw kans binnen deze markt.

Complete traprestyling

Tredova wilt traprenovatie toegankelijk maken binnen heel Nederland. Daarom zoeken wij ook partners die samen met ons willen verkopen aan particulieren.

Met een ruim assortiment aan kleuren en producten kunnen wij bijna iedere trap in Nederland restylen. Tot het opnieuw restylen behoren ook de wangen, open trappen en LED verlichting. Zo kunt u uw klanten alles wat er mogelijk is binnen traprenovatie aanbieden.

Door ons uitgebreide netwerk aan monteurs hoeft u zich alleen maar te focussen op de verkoop. De rest regelen wij voor u. Wilt u meer weten wat er mogelijk is of wilt u zelf een meubel in uw showroom. Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Ondersteuning

VERKOOPPERSONEEL TRAINEN

Om u volledig te ondersteunen binnen de verkoop komen wij graag langs in de winkel of maken we een afspraak bij ons op kantoor om uw personeel te trainen in het verkopen van traprenovatie. Binnen deze training vertellen wij over de producten, hun kwaliteitseigenschappen en welke vragen ze vaak van klanten krijgen. Daarnaast is er ruimte voor vragen en bieden wij u verkooprichtlijnen. Mochten er na de training nog vragen zijn staan wij altijd (telefonisch) voor u klaar.

MONTEURS

Het is mogelijk dat u al een montage service heeft. Uw monteur kan dan voor u inmeten en monteren. Mocht hij de kennis missen kunt u kijken bij onze opleidingen. Daarnaast bieden wij woonwinkels de mogelijkheid om gebruik te maken van ons monteursnetwerk. Wij ontzien u dan voor het inmeten en monteren.

In beide gevallen komt het inmeetformulier onze richting op en zorgen wij dat de juiste producten besteld en geleverd worden. Zo hoeft u zich allen nog maar druk te maken over facturatie en mooie foto's.

De mogelijkheden

HPL & DPL LAMINAAT

Binnen laminaat hebben wij 2 kwaliteitssoorten: Hoogwaardig HPL laminaat en zogenoemde Budgetline. De HPL is voorzien van een hoogwaardig antislip legering. Er zijn 20 kleuren in HPL en 10 kleuren in Budgetline.
ambra groothandel traprenovatie pvc

PVC

Onze PVC overzettreden hebben een unieke omgevouwen neus zodat er niet meer gewerkt word met aluminium profielen. Daarnaast heeft het PVC een voelbaar structuur wat een bijzonder effect geeft. Beschikbaar in 12 kleuren.
hallo pronkstuk

HOUT

Voor onze collectie hout hebben wij zowel massief als duoplank overzettreden beschikbaar. De treden zijn beschikbaar in 16 voorgeoliede kleuren of ongeolied zodat de klant zijn eigen kleur nog kan kiezen.

DICHTE TRAP

Binnen laminaat hebben wij 2 kwaliteitssoorten: Hoogwaardig HPL laminaat en zogenoemde Budgetline. De HPL is voorzien van een hoogwaardig antislip legering. Er zijn 20 kleuren in HPL en 10 kleuren in Budgetline.

OPEN TRAP

Binnen laminaat hebben wij 2 kwaliteitssoorten: Hoogwaardig HPL laminaat en zogenoemde Budgetline. De HPL is voorzien van een hoogwaardig antislip legering. Er zijn 20 kleuren in HPL en 10 kleuren in Budgetline.

UITBREIDINGEN

Naast dat de treden en stootborden te bekleden zijn is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de wangen van de trap te bekleden. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen. Verder is het mogelijk om verlichting aan te brengen in de wangen maar ook onder de treden. De verlichting is te koppelen aan een bewegingssensor of afstandsbediening. Hierdoor loopt u nooit meer in het donker van de trap af.

Bekijk hier onze volledige collectie kleuren

Het Meubel

Basis meubel

het basismeubel bestaat een demotrap, achterwand en kast met 10 kleuren HPL laminaat. Wij selecteren 10 kleuren die gegarandeerde hardlopers zijn en een mooi divers aanbod bieden voor uw winkel. In overleg is het ook mogelijk om 10 kleuren PVC of hout te kiezen.

Duo meubel

het duomeubel bestaat een demotrap, achterwand en twee kasten met 20 kleuren HPL laminaat. Ook is het mogelijk om 10 kleuren HPL te mixen met 10 kleuren PVC of hout. Zo ontstaat er een divers aanbod.

Uitbreidingen

Het meubel is uitbreidbaar tot 6 kasten zodat onze complete collectie bij u in de winkel staat. Zo weet u zeker dat u alles in huis heeft om uw klant te voorzien in zijn wensen.

Wilt u graag weten hoe het showroom meubel bij u in de winkel staat. Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden vul dan het onderstaande formulier in.